Woningbouw Bouwbedrijf

Restauratie

"Met eerbied werken aan monumenten"

 

Wij zijn als aannemersbedrijf al vele decennia actief met restaurerende werkzaamheden aan monumenten.

Denk hierbij aan restauraties van kastelen, boerderijen, woningen, kademuren, boogbruggen, et cetera. Het betreft hier alle mogelijke onderhoudsmatige restauratiewerkzaamheden, maar ook complete restauraties.

Wij hebben hiervoor een eigen werkplaats met de capaciteit voor machinale timmerwerken met oude profileringen, zoals lijstwerk, traponderdelen, kozijnen, ramen en deuren.

 

Ons personeel is theoretisch en praktisch geschoold op het gebied van restauratiewerk en er is veel ervaring aanwezig onder ons personeel.

Op deze wijze wordt er met veel zorg gewerkt aan monumenten, waarbij het uitgangspunt is om de oorsprong, details en materialen van de gebouwen zoveel mogelijk te behouden.

Een monument verdient in onze ogen bijzondere aandacht, vakmanschap en kennis. Eenmaal verdwenen historisch materiaal komt nooit terug.

 

Als restauratiebedrijf zijn wij gecertificeerd onder het restauratiekeurmerk "Kennis en Kunde". Het doel van dit keurmerk is het verbeteren en het in stand houden van de uitvoeringskwaliteit van de kleine en middelgrote bedrijven die werken aan cultureel erfgoed in de provincies Gelderland, Overijssel, Drenthe, Friesland en Groningen.

Hierbij een link naar dit register: http://kennisenkunde.info/

 

Wanneer u meer wilt weten over onze mogelijkheden neem dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek en advies.